Kwaliteit

 

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebasseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

 

 

 

 

 

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteedt tijd en aandacht aan onder andere een patiënt tevredenheidsonderzoek, het volgen van bij- en nascholing, het bijwonen van studiegroepen, interne scholing, het bijwonen van themaprojecten en het bezoeken van klinische avonden.

Wij reinigen, desinfecteren en steriliseren alle instrumenten volgens de wettelijke voorschriften om optimale hygiëne te waarborgen.

 

 

 

Ook zorgen wij dat we u volgens de modernste technieken kunnen behandelen. Wij kunnen bijvoorbeeld kronen in huis vervaardigen met behulp van digitale opnamen en een slijpmachine. Er worden dus geen vervelende afdrukken bij u gemaakt en ook gaat u niet met een noodkroon naar huis maar direct met de definitieve kroon.