Kwaliteit

 

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u.Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebasseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteedt tijd en aandacht aan onder andere een patiënt tevredenheidsonderzoek, het volgen van bij- en nascholing, het bijwonen van studiegroepen, interne scholing, het bijwonen van themaprojecten en het bezoeken van klinische avonden.

Wij reinigen, desinfecteren en steriliseren alle instrumenten volgens de wettelijke voorschriften om optimale hygiëne te waarborgen.

 

 

 

 

 

De mondhygiënisten in de praktijk werken middels de geavanceerde Guided Biofilm Therapy, GBT. Hiermee wordt de tandplaque (biofilm), verkleuringen en tandsteen volledig verwijderd. GBT werkt op een minimaal invasieve manier en is zo veel mogelijk pijnvrij. In combinatie met een uitgebreid mondhygiëne advies in onder andere interdentale reiniging en poetsen, is GBT een snelle en veilige methode om uw tanden en tandvlees gezond te houden of te krijgen. Zie hieronder de 8 stappen van het GBT-protocol.